Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 507 analize, logaritmi si cola » Blog Archive » rock
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

rock

de ce asculta lumea de azi muzica rock?

ma intreb destul de des asta. dar tot atat de des imi si raspund: (in mare parte) cocalari!

de ce? pai, hai sa recunoastem, majoritatea chiar sunt cocalari (mai ales fetele, cocalare, pardon) deveniti peste noapte ‘roacheri’. e trendy sa asculti rock. e trendy sa asculti Tokio Hotel (hai sa nu pocesc numele - and btw, that’s pop-rock). e trendy sa fi trendy, nu?

nu mai e rockarimea care era altadata, frate… tin minte rockoteca de acum 3-4 ani. baaa, rupere. pogo la maxim, bere si tigari. si niste guns (as in Guns `N Roses, my favs).

mai nou pe toti copilasii ii vezi cu tricouri negre, cu diverse nume de formatii (pe care probabil nici nu le asculta ori asculta 10 melodii - sa nu fiu porc, sa fac o medie). sau, tricouri cu Che Guevara. :)) cred ca deja va dati seama ca majoritatea NU stiu cine a fost ala. ‘Aaah, Che Guevara!’.

oricum, noi sa fim sanatosi. nu-i asa?

One Response to “rock”

  1. cantafabule Says:

    IRIS a fost, este si va ramane ceea ce este mai bun in rock-ul romanesc. Veniti cu totii la un concert de rock’n’roll. Suporterii IRIS-ului pot acum sa se bucure de un nou site, complet, plin cu informatii updatate, cu fotografii si filmari din concerte, la adresa www.iris-fansite.ro

Leave a Reply