Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 507 analize, logaritmi si cola » Blog Archive » canicula
bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

canicula

oameni mor. oameni lesina. dar, oameni mai si suporta.

tot vad pe la teveu ca oamenii mor de caldura; mai exact domnii si doamnele in varsta mor de caldura. ca deh, nu putem sta si noi in casa, sa bem o bere/cola/apa rece, cu ventilatoru`/aeru` conditionat la cap, si una bucata revista/carte/televizor.

nu am nicio problema cu varstnicii (in afara faptului ca se inghesuie ca niste vite in autobuze, pe strada; in afara faptului ca mosii scuipa ca porcii pe jos <<inainte pregatind o flegma amestecata cu un zgomot extrem de placut>>; in afara faptului ca au pretentii nesimtite uneori etc.); nu chiar nu am nicio problema cu ei. am si eu bunici, matusi, unchi (etc.).

PS: Tocmai ce am auzit la TV ca unu` a murit in Vaslui pentru simplul fapt ca a cosit pe camp din cauza ca radeau vecinii de el daca nu facea treaba. Oh, Doamne…

Leave a Reply