Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 507 analize, logaritmi si cola » Blog Archive » dis de…
BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

dis de…

pranz.

m-am trezit iar la 12; ca-n fiecare zi, bineinteles. dorm ca un porc nesimtit, ca doar asta si sunt, nu? dar care e problema, imi place sa dorm, muuuult!

asta e partea buna a vacantelor, dormitul (in afara plictiselei din belsug). nu prea-mi place sa merg la plaja and stuff (si-asa sunt gras, si burta-si face loc afara din pantaloni). nu-mi place sa ‘petrec’ in cluburi (bleeeah - toti cocalarii transpirati si virginelele in cautare de salamior proaspat). nu-mi place sa merg prin baruri (sa beau si sa ma ‘metamorfozez’ intr-un porc si mai mare decat sunt). nu-mi place sa joc fotbal (prefer basket si volei, eventual). nu-mi place sa mananc. nu-mi place caldura de zilele astea (mi-e cald si cu ventilatoru`, ca aer <conditionat> n-am). nu-mi plac tampitii.

in schimb….

imi place sa lenevesc! (daaa, sa stau ca un porc in pat/scaun). imi place tehnologia (apropo de asta, o sa ma chinui din rasputeri sa-mi strang bani de un iPhone). imi plac plimbarile puturoase prin verdeturi (natura, pentru amatori). imi place muzica (sa ascult, si chiar sa si zdrangan din chitara). imi place sa ma uit la South Park (raaad). imi place (inca) sa ma uit la desene (ca tot veni vorba de South Park, ma mai uit din cand in cand si pe la altele, dar nu la televizor, ca ma plictisesc alea traduse). imi place sa stau in general (poate de-aia-s asa porc eu din fire).

PS: Am schimbat tema. :]

Leave a Reply