Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/cache.php on line 36 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/trei.ro/minus.trei.ro/public_html/wp-includes/theme.php on line 507 analize, logaritmi si cola » Blog Archive » si ce?
BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

si ce?

azi am lenevit (bineinteles).

am iesit si pe-afara. asa, doar sa ma ‘racoresc‘ (whatever, la 30 si ceva de grade…). am stat si-afara. ce poti sa faci?

am fost la o prajitura (daa, mai nou e ritual, sa mergem sa manancam prajituri la bodega de la colt). acolo, nesimtire mare. prajiturile erau… hmm… vechi? stricate? si pe deasupra, vanzatoarea mai facea se credea desteapta. in fine, ma multumesc doar ca nu m-a scos din sarite ceva mai ‘adanc’. am mancat totusi, una din felurile de prajituri (ca mi-a schimbat-o pe-aia care mirosea a otet), cu multa ciocolata (avea si un strugure deasupra - don’t ask…). mi-am savurat si doza de cola (ca Pepsi bineinteles ca nu aveau. apropo, imi place Cola <generally speaking>, nu Coca-Cola. asta asa, ca pentru cineva. :-P). am plecat.

am plecat spre ‘marketu’ de cartier‘, sa cumpar paine (deeeh, mancare si iar mancare). mosi, babe, inghesuiala, mirosuri. cam asa pot descrie atmosfera. ma rog, am tacut din gura, am luat painea si-am plecat mai departe; acasa.

verdictul zilei de azi: plictiseala.

noroc ca mai sunt pisicile-alea din fata blocului care tanjesc dupa afectiune. pff, ce rau am ajuns…

Leave a Reply